appcanadatitle
appnew2
elclub


La Cañada Golf klubb ligger på Costa del Sol, i närheten av Sotogrande, ett paradis för de som uppskattar ett lugnt liv, hög kvalité och sport. Inom San Roque kommun finns ett stort antal av utmärkta golfbanor, t.ex. Real Club of Sotogrande och välrenommerade Valderrama, där Ryder Cup spelades år 1997.

La Cañada Golf Club etablerades år 1982 som en icke vinstdrivande förening, vars huvudsakliga syfte var att främja golfspel för alla. Banan blev den första kommunala golfbanan i Spanien; “kommunala golfbanan La Cañada”. Banan, som har en längd om 5 841 meter från vit tee, har 18 hål (par 71). Nio hål har designats av David Thomas och nio hål av Robert Trent Jones Senior.

Banan är underhållande och har inte särskilt långa fairways, snabba greener, stora träd och spektakulära vyer över Medelhavet. Detta sammantaget är idealiskt för den som uppskattar sol och vacker natur. Vid ogynnsamma väderförhållanden och då andra banor utefter Costa del Sol är tillfälligt stängda, har vi öppet tack vare utomordentlig dränering, som tillåter oss att ha öppet för spel. Det artonde hålet är spektakulärt med sin stora ravin, som gett namnet åt banan. (Ravin heter cañada på spanska). Tee och fairways har Bemuda-gräs och greenerna ”Bent grass”, som gör dessa mycket snabba.
Klubben har ungefär 1300 medlemmar och 400 juniormedlemmar.
Vår bana erbjuder årligen i genomsnitt 68 000 starttider och vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser. La Cañada är liktydigt med god service. Vår välskötta bana och våra konkurrenskraftiga priser ger oss högsta plats I relation kvalité/kostnader.

Vi har öppet årets alla dagar. Vi har mycket bra väder med en genomsnittstemperatur om 22 C och med mer än 320 sol-dagar per år.

Traditionellt förknippas vår bana med junior-golf. Vår kommunala golfskola har mer än 300 elever och har ställning som den första junior-golfskolan i Andalucien. Vi är pionjärer med vår spelaranpassade golfskola, där vi har mer än 60 deltagare, som varje vecka får lektioner.

Kom och besök oss! Du kommer verkligen att uppskatta La Cañada!
facetitle

Last New

Nations Cup Round 1

Yesterday, with a spring temperature of 18 degrees and a light breeze have begun the quarterfinals of the La Cañada Nations Cup at La Cañada Golf Club.

Läs mer ...

Dagbok

loader

BILDER

Contacto

Ctra de Guadiaro Km1, 11311
Guadiaro, San Roque (Cádiz)

(34) 956 794 100
ext. 1 Tienda
ext. 2 Secretaría
ext. 3 Administración
ext. 4 Escuela
ext. 5 Restaurante